Gość Jakub Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Witam mam skrecony staw skokowu i noge w szynie. lekarz kazał noge trzymac wysoko. Po dluzszym trzymaniu podczas opuszczania nogi jest straszyn bol tak jak by skurcz. Co to moze byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 to normalne, własnie dlatego lekarz kazal Ci trzymac noge wysoką. Ten ból jest wtedy gdy opuścisz noge i krew Ci spływa, boli Cie dlatego, ze noga jest unieruchomiona i krew moze ucieskac zyly i nerwy dlatego masz ją trzymac wysoko aby krew nie uciskala na kostke bo moze puchnac. Jak masz w szynie to i pewnie masz zastrzyki w brzuch, wlasnie zeby zakrzepica nie powstala. To normalne jest, ze Cie boli, ja tez tak miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Kiedy to przejdzie? bo też teraz tak mam. Jest nd, a skręciłam w poniedziałek. Okropny ból przy opuszczaniu nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam, Jeśli ktoś mógłby odpowiedzieć na pytanie kolegi wyżej. Mam to samo, a jutro kończy mi się zwolnienie w szkole. Wypadałoby iść, ale jak skoro jest ten ból przy opuszczaniu nogi? O kulach nie ma możliwości dłuższego chodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi