Gość MARCIN Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 mam bardzo powazny problem 4 miesiące temu doznałem otwartego złamania kości piszczela a dokładnie złamanie 3/3 trzonu obu kosci lewego podudzia wielodłamowe z przemieszczeniem otwarte byłem u lekarza i powiedział ze kosc sie zrosła ale narosła mi jakas buła na piszczelu powiedział ze to przepuklina ale nic wiecej kazał odłozyc kule i samodzielnie chodzic lecz ta przepuklina boli i puchnie chciał bym wiedziec czym i jak to leczyc bo cały czas utykam na noge prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 i jak jest ciekawe pytanie to nikt nie odpowie... mam podony problem po złamaniu otwartym (10 lat temu) urosła mi taka gula i nie wiem co tereaz , na prześwietleniu wygląda jak pazur długości prawie 1,5cm , boli coraz bardziej a do ortopedy niesety długie kolejki.... może ktoś podpowie czy to się wycina i ewentualnie jak długo później dochodzi się do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi