Gość anna Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam serdecznie. Chciałabym się dowiedziec czy jest w Polsce jakis szpital/klinika gdzie przeprowadza sie operacje usuwania zeber wolnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Trzeba rozejrzeć się w prywatnych klinikach chirurgii platycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 mialam zlamane zebro zle sie zroslo i od tam tego momentu mam straszny bol odstaje zebro zlamane zaszlo na drugie i tak juz zostalo lekarz powiedzial mi ze musze je usunac bo inaczej bol nie minie proponowal tez laseroterapie ale dal mi do zrozumienia ze nie mam co sie ludzic na efekt gdzie mozna wykonac taki zabieg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi