Gość Alina Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Przeszłam w ubiegłym roku zabiegi na zcn. boje się nawrotu.przyczyna u mnie było pogrubienie pochewek ścięgien w nadgarstku. jakie ćwiczenia wykonywać, co robić ze by nie doszło do nawrotu.boje się ze te ścięgna mogą dalej się pogrubiać i znowu w kanale nadgarstka zrobi się ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alina Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 czy cwiczenia rozciagajace sciegna dloni i nadgarstkow beda odpowiednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja miałam już niestety trzy operacje na zcn i żadne cwiczenia nie pomagaja, teraz odczuwam znów ten sam ból i boję się że czeka mnie kolejna operacja a to będzie już trzecia na prawy nadgarstek ... masakra :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alina Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 u mnie na razie ok.zabiegi mialam w maju i sierpniu 2011r. czasamimam stracha ze to wroci.ale ogolnie jest dobrze.choc lapki takie jakby slabsze niz przed ciesnia. ale nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asik2 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam,jestem po dwóch zabiegach na zcn prawa ręka- grudzień 2015 i raptem trzy tyg.temu sierpień 2016.Narazie uderzającej poprawy nie ma...ręka boli i szczypie w środku...w nocy dalej cierpną palce...co dalej?przeszło miesiąc zwolnienia z pracy...może ktoś miał podobnie?czy czeka mnie trzeci zabieg?ktoś powiedzial,że to taka uroda...ale jaj z tym żyć?pozdrawiam wszystkich zcn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koszka Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Przy zespole cieśni nadgarstka wielu lekarzy kieruje na operacje. Można jednak bez nacinania pozbyć się problemu. Metoda BP jest skuteczna w takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi