Gość Paweł Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Witam, mam naprawdę dziwny przypadek, codziennie z rana dostaję bardzo bolesnego skurczu jąder i penisa, ból sprawia mi założenie skarpetek czy nawet siedzenie, jądra wyraźnie uciekają w bok w kierunku pachwiny, ból jest największy tuż przed ... zrobieniem kupy. Jak już się wypróżnię i skorzystam z ciepłego prysznica, moje narządy wyglądają w porządku, im bliżej wieczora,i nocy, to jądra i penis stają się normlane, czasami jednak pobolewają mnie okolice lewego jądra i wieczorem, mimo prawidłowego zwisu. Czy przewód pokarmowy może mieć coś wspólnego z jądrami? Dodam, że miałem już operację na przepuklinę, miałem również silną nerwicę żołądka, mam dwoje małych dzieci. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witaj! Bolesność jąder może wynikać z napinania mięśni do którego dochodzi podczas wypróżniania a także podczas wysiłku fizycznego. Twoje dolegliwości bezsprzecznie wymagają oceny lekarza, tym bardziej, że w przeszłości miałeś operację z powodu przepukliny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi