Gość karina Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam dwa dni temu miałm zabieg połaczenia 3 kosci sródstopia drutami . niestety odczuwam piekacy ból po stronie stopy, czyli w miejscu zadrutowania. Pod gipsem mam nogę i nie wiem czy to normalny objaw, czy też powinnam udac sie do szpitala. proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 powiem tak. tez tak mialam, bol 3 dni do szału, to norma, do tygodnia boli, a potem juz mniej. powiedz mi jak teraz odczuwasz ból, czy czujesz druty oraz czy nie puchna ci palce w gipsie ? miałam taki sam uraz 2 tyg temu i nie wiem czy to normalne,że stopa po opuszczeniu w dół booli .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi