Gość Ania Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam Panie Doktorze. 3 lata temu miałam wykonaną operację zwężenia rozworu przełykowego. Teraz znów mam silne dolegliwości. Bóle nadbrzusza promieniujące do kręgosłupa , wzdęcia, niesmak w ustach, gorzki lub kwas, zachłystywania się i czsami kaszel. Nie wiem czy to efekt operacji czy jej efekt naprawczy się skończył czy wytworzyło się coś nowego. W 2 ostanich gastroskopiach miałam niewydolny wpust nie zamykający się, przełyk białawy i matowy oraz zapalenie żołądka. W poprzenim okresie był wysoki refluks i bardzo duża przepuklina rozworu. Lekarz rodzinny stwierdził, że farmakologiczne tego nie da się leczyć dziuę trzeba operowac. Gorąco proszę o pewne wskazówki co mam teraz zrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Panir Doktorze proszę o odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moderator Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Obecnie na forum nie pracuje żaden lekarz, kontakt z lekarzem jest możliwy tylko poprzez pytania płatne w prawym górnym menu *Zadaj pytanie* Pozdrawiam moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam, Uważam, że najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta u gastrologa, najlepiej udaj się do tego lekarza, u którego wcześniej się leczyłaś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi