Gość kamil Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam. Mam 20 lat i borykam sie z problem garbienia. Miesnie mam troche wyrobione(cwicze na drazku) i jak sobie przypomne to jakos trzymam ta postawe. No wlasnie ale wszystko rozchodzi sie o to, ze ja praktycznie nigdy o tym nie pamietam i wpadlem na pomysl zakupu ,,PROSTOTRZYMACZA,, ktory z tych dostepnych na allegro mozecie polecic http://allegro.pl/listing.php/search?string=prostotrzymacz&order=p&price_from=60&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E ? W cenie tak do 90 max 100z. Prosze nie doradzac mi ortopedy, jestem w 100% zdecydowany na zakup tego ale tylko musze podjac decyzje, ktory model wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi