Gość Łukaszek Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Kilka lat temu upadając na ręce złamałem kość łodeczkowatą w nadgarstku. Z tego co sie zorientowałem zespolenie tej malutkiej kostki jest nie byle jakim zabiegiem. Po przeciążeniu tego nadgarstka mam potężne bóle w całym nadgarstku. chciałbym dowiedzieć,czy ewentualne odwlekanie operacji może miec w przyszłości jakiej negatywne skutki,jesli chodzi o ten chory nadgarstek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Nie jestem lekarzem, ale jestem osobą która przechodziła złamanie tej samej kości i na podstawie opini mojego lekarza dużo się o niej dowiedziałem. Jeśli chodzi Ci tylko o to pytanie, to odpowiem krótko : konsekwencje odwlekania operacji będą BARDZO POWAŻNE! Ja sam mam teraz śrubę w ręce, całkowity zrost kości i cieszę się z tego że dzisiaj mam sprawny nadgarstek. Uwierz mi, operacja jest dla Ciebie niezbędna i niezwykle ważna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Od Twojego pytania minęło już trochę czasu, ale może moja odpowiedź jeszcze się na coś przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi