Gość lukasz Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ile % uszczerbuk za złamanie trzonu kości ramiennej, z przemieszczeniem i odłamem dystalnym, ogroaniczenie w wyprostowaniu lokcia 25 stopni, lekkie ograniczenia ruchomosci stawu barkowego, ile moge spodziewac sie % uszczerbku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 mam spore problemy gdyz zlamalem trzon kosci ramiennej z odlamkiem dystasyjnym . i mam pytania bo nie wiem jakie cwiczenia moge wykonywac czy moge pracowac a lekarze pytaja sie kogos innego co robic,. prosze o pare porad na tematy : JEDZENIE , CWICZENIA , PRACA bo nikt nie jest pewny POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi