Gość Agata Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam! Tydzień temu poślizgnęłam się i nie fortunnie uderzyłam nogą o kant ściany.Strasznie bolało pierwszy dzień nie mogłam chodzić.Na drugi dzień kuśtykałam.I kuśtykam do tej pory.Smaruje Altacetem ,ale całY czas noga jest opuchnięta. Opuchlizna schodzi jak śpie.Ból występuje od nasady piszczeli aż do kostki.Czy możecie mi powiedzieć co to jest? ] Ps.Noga często drętwieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Być może doszło do złamania kości śródstopia lub zerwania więzadeł, trzeba udać się do lekarza, który nogę tą obejrzy i być może będzie chciał wykonać prześwietlenie w celu określenia uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi