Gość Agnieszka Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam, kilka lat temu doznałam kilku kontuzji i okazało się, że miałam zmiażdzoną chrząstke w stawie kolanowym oraz kilkakrotnie skręconą kostke (wyczynowy sport *to samo zdrowie*). Po pewnym czasie pojawiły się przeprosty na kolanach, łokciach oraz kontuzyjność stawów skokowych. W ostatnim czasie (po wzmożonych treningach muay thai i pracy fizycznej) ból w kolanach i w stawach skokowych okazał się wręcz nie do zniesienia. Udałam się do lekarza, który stwierdził, że moje stawy, wiązadła i ścięgna są strasznie luźne co powoduje że rzepka nie *chodzi po swoim torze* a staw skokowy niestety zawsze będzie już *poskręcany* i polecił mi suplement diety o nazwie Cignon. I tu pojawia się moje pytanie, jaka jest skuteczność tego suplementu, czy może istnieje coś innego co poprawi kondycje moich stawów. Oraz czy istnieje jakiś odpowiednik na rynek brytyjski, lub jakiś inny, podobny lek dostępny na wyspach. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 w niektorych krajach europy zachodniej Cignon jest sprzedawany pod marka Tendoactive. Firma szczyci sie ze maja badania na sportowcach z Barcelony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi