Gość Agata Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam. Mój problem polega na tym, że strasznie boli mnie kolano. Dzisiaj,gdy się obudziłam i chciałam zgiąć nogę to poczułam okropny ból w lewym kolanie. Boli najbardziej gdy leżę lub siedzę i próbuję je zgiąć. Kiedy idę ból też ma miejsce,lecz nie jest taki przeraźliwy. Kolano nie jest spuchnięte. Proszę o pomoc. Czy opłaca się iść do lekarza? Czy może to samo przejdzie? Proszę o pomoc bo w pewnych momentach ból doprowadza nawet do płaczu. Dodam, że gdy nie ruszam nogą to nie odczuwam dolegliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandra Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Oczywiscie najlepiej zgłosić się do lekarza . Mozliwe że u pani w kolanie zbiera się płyn który powoduje taki bóle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi