Gość Kacper Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Na lekcji w-f upadłem na reke i boli nnie nadgarstek jesto stary uraz ponad rok temu miało to miejsce nie moge wykonywac na maksa ruchu nadgarstka w doł i góre gdy moce przydusze reke tez boli byłem u lekarza rodzinego powiedził zeby moczyc reke w soli bochenskiej co wy otym sadzicie jestem bramkarzem mam 16 lat a juz rusza lige a jesto bardzo przeszkadzjacy ból w bronieniu z góry dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandra Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Stosuj się do zaleceń lekarza rodzinnego , jeżeli to nie pomoże to proponuje iść do chirurga a on zapewne skieruje na prześwietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi