Gość Tomasz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam serdecznie. Dziś tj. 17.01 miałem przeprowadzony zabieg polegający na przedłużeniu wędzidełka. Mam w związku z tym kilka pytań, na które nie otrzymałem odpowiedzi w szpitalu bo lekarz urolog musiał pilne zająć się innym pacjentem. 1. Kiedy ustępuję krwawienie w miejscu szwów? 2. W jaki sposób przeprowadzać higienę by nie zaszkodzić sobie i wędzidełku? :) 3. Czy konieczna jest wizyta kontrolna u lekarza urologa? 4. Jeśli szwy nie odpadną same, co wtedy? Dziękuję z góry za udzielenie odpowiedzi i poświęcony czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam, ja miałem zabieg 13.01 - lekarz założył mi 9 szwów, powiedział że w przeciągu miesiąca wszstkie szwy powinny same odpaść, na dzień dzisiejszy pozostały mi 4. Co do kontrolnej wizyty lekarz powiedział że zaprasza gdyby działo się coś niepokojącego - typu krwawienie, ból, czy nie chciało się goić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi