Gość Krzysztof Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Mam 47 lat. W skutek urazów odniesionych w wypadku komunikacyjnym jako pieszy - 2010 r (miednica, kość udowa, kość piszczelowa) został porażony nerw strzałkowy - opada prawa stopa. Badanie EMG (robione gdy miałem jeszcze metalowe elementy zespalające w nodze) wykazało porażenie n. strzałkowego. Zanim zrobię kolejne EMG (już bez *stali*) proszę o poradę - kto lub jaka placówka medyczna mógł by mnie zbadać i ocenić mój stan pod kontem usprawnienia nogi - stopy. Dotychczasowe rehabilitacje nie pomogły. Jestem zainteresowany przeszczepem kablowym lub *drop foot tendon transfer* , ewent. inną met. usprawnienia zarówno w ramach NFZ jak i prywatnie. Szukam Placówki lub specjalisty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Czy nadal jest Pan zainteresowany pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Perlla Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 witam - mój mąż właśnie jest po wypadku drogowym ,został potrącony przez auto na początku października ,wychodzi teraz ze szpitala i ma uszkodzony nerw strzałkowy. Co dalej gdzie to leczyć ,czy są jakieś kliniki . Bardzo proszę o pomoc w tej kwestii. Perlla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi