Gość Aga Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam .Jestem 1,5 m-ca po artroskopi kolana prawego.Rozpoznmie -Rozległa chondromalacja Iv stopnia.Jak z tym życi pracowac.Oraz najwazniejsze jak to leczyc ,czy czekają mnie jeszcze jakies operacje.Prosze może ktos mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 witam, skoro jest to chondromalacja 4 stopnia i artroskopie zrobili a nic nie pomogli wiec jest to cienka placówka to ja proponuje udac się do lepszej kliniki lub szpitala który leczy te dolegliwości , jest to 4 / 4 stopni uszkodzeń wiec bardzo poważna sprawa, nie wiem skąd jesteś ale jest kilka w polsce klinik ortopedycznych co pomogą w jakimś stopniu , na początek nie wolno obciążać kolana ale ruch wskazany, jazda na rowerze , proponuje zastrzyki np.synocrom 5sztuki, tabletki brac arthroblock forte (bez jakiejkolwiek przerwy)w aptece lub sklepie kulturystycznym tabletki a zastrzyki w aptekach internetowych , przysługuje grupa inwalidzka , proponuje złożyć dokumenty , wiecej informacji na które postaram sie pomóc na emia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi