Gość grażyna Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jestem w trakcie brania leku IPP40 przepisanego przez gastrologa z powodu refluksu ,z początku było dobrze tzn .objawy ustąpiły, a od 2 dni zaczęło wieczorem lub w nocy boleć mnie w okolicy mostka ,ból promieniuje do nadbrzusza przy tym odbija mi się, takie bekanie, poprawia się gdy wstanę z łózka, leki biorę już niemal rok , ostatni ipp od miesiąca więc dlaczego dolegliwości nawracają?czy pogoda może mieć wpływ na zaostrzenie objawów refluksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jola Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A jak sodzisz o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Jak dlugo mozna leczyc reflu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Cale życie.reflulsu nie da się lekami wyleczyć.to tylko lagodzenie objawów i maskowanie choroby.jezeli mocno ci dokucza to jedyny sposób to zabieg fundolikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi