Gość pechowiec Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam, wczoraj wieczorem krzywo na palcach stanołem przy obrocie i usłyszałem jak mi coś pękło wydaje mi się że to więzadła raczej nei skręcenie bo nie ma żadnych krwiaków, jak mam to leczyc bo 3 tyg temu mialem tak samo z lewą kostką i ona nadal mnie boli i nie umiem nią nadal dobrze operowac*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Przede wszystkim należy udać się do ortopedy. Tym bardziej, że jest to już drugi staw skokowy. Trzeba zrobić rtg stopy i zobaczyć czy jest to skręcenie, zwichnięcie a może dyskretne złamanie. Wtedy będzie można włączyć leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam! od nie dawna boli mnie bardzo mocno kostka od nogi jest lekko zaczerwieniona... Tak silne są bole ze musze podnosić do góry nogę jak leżę na kanapie i lekko kuleje... Czy pomoże mi maść jakaś ? Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Czy lepiej iść do lekarza , na prześwietlenie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam ! Bardzo mocno boli mnie kostka bóle są tak silne ze musze podnosić nogę do góry, jest lekko sine i czerwone? Proszę o odpowiedź ..Nie pamiętam żebym miała jakiś uraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Proszę o odpowiedź .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi