Gość Mariusz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam W najbliższy piątek mam usunięcie śruby więzozrostowej. Czy mogę prosić o informację jakie znieczulenie jest zazwyczaj stosowane w takim przypadku i jak długo trwa pobyt w szpitalu po takim zabiegu? Czy jest szansa, że Nowy Roku powitam w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zielona Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Temat juz stary, ale mialam niedawno wyciagana srube wiezozrostowa i powiem tylko, ze bol niesamowity, nigdy nic tak nie bolalo mnie dotad, a mam prawie 30 lat. Znieczulenie miejscowe... czulam wszystko od rozcinania, opukiwania sruby do wykrecania jej i zszywania, z bolu krzyczalam b.glosno, lekarz wzial mnie za histryczke i stwierdzil, ze przesadzalam:o Ogolnie nie sadzilam, ze bedzie tak zle, ale to tylko niecale 5minut i nie zemdlalam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi