Gość Robert Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam, prawie trzy miesiące temu miałem wypadek motocyklowy i pękła mi kość przedramienia. Lekarze złożyli mi rękę używając do tego trzech śrub. Przy ostatnim prześwietleniu lekarz powiedział mi, że dwie z tych śrub trzeba wyjąć, jeszcze w tym miesiącu. Moje pytanie jest następujące: w jakim czasie po usunięciu tych śrub mogę wrócić do jazdy motocyklem? I kolejne pytanie: czy powinienem przejść jakąś rehabilitację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wszystko zależy od osiągniętej sprawności kończyny, nie można określić tego bez bezpośredniego badania, jednak można przypuścić że nie powinno trwać to krócej niż 10-14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi