Gość Łukasz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam. Mam dziwny ból łokcia ktory nasila się przy podnoszeniu np. czajnika z wodą, skręcania dłoni, ściskania, lub np. przy nalewaniu wody do kubka. Nie uderzyłem się w ten łokieć ani nic z nim się nie stało. Po prostu któregoś dnia zaczął mnie boleć. Boli mnie też np. po nocy kiedy wstaje i wtedy musze poruszać nim to bół troche łagodnieje. Nie pomagą żądne smarowidła jak FASTUM, MOBILAT. Dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Witam. Ja mam ten sam problem . Najpierw zaczął mnie boleć łokieć w lewej ręce a po około miesiąca boli mnie również łokieć z prawej ręki. Maście nie pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaM Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 podbił bym temat ale chyba nikt tu nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi