Gość Joasia Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam! Jakieś 1,5 roku temu zauważyłam guz, wypukłośc na żebrach.Znajduje się po prawej stronie, na samym dole żeber. Jest on bardzo bolesny i rośnie, nie jest przesuwalny, jest miękki. Bardzo często odczuwam ból w obrębie tego guza. Często też czuję przemęczenie i ból nóg.Bardzo się matrwię!Od 11 lat mam zdiagnozowaną kamice nerkową, choć od kilku lat nie miałam ataków.Do jakiego lekarza powinnam się wybrać?Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Najlepiej w tej sprawie udać się do chirurga ogólnego. Dobrze by było wykonać RTG żeber, aby sprawdzić czy guz nie wychodzi z kości żeber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joasia Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dziękuję bardzo za poradę, napewno skorzystam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi