Gość Karolina Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Prosze o napisanie mi co oznaczaja wyniki badan Gastritis chronica(+)fibrosa cum metaplasia intestinale(+)microfocale.czy potrzebne jest wykonanie jakis dodatkowych badan i czy te wyniki sa grozne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Przewlekłe zapalenie żołądka włókniejące z metaplazją jelitową (pojawienie się komórek odmiennych czynnościowo i morfologicznie od pierwotnych komórek, w tym wypadku charakterystycznych dla nabłonka jelitowego) drobnoogniskową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość helena Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam prosze o porade co mam robi biorę leki ktore nic mi nie pomagają:Ortanol20mg,Venter1g,Controloc40,zero ulgi teraz biorę,Nolpaza40mg,2razy po 1,tez zero reakcji,bol niesamowity w okolicy żołądka,wyczowalny jest niekiedy jakby goz o wielkosci korzego jajka,i promieniuje w wewnątrz ostry bol,do badania histopatologicznego pobrano 4 wycinki,w rozpoznaniu jestprzekrwiony i zniekształcony odżwiernik,a w histopatologicznym badaniu Gastritis chronica activa cum metaplasia inter=stinali,prosze mi napisac jesli jest taka mozliwosc co to jest jak leczyc,czy moze leczenia wymaga szpitalnego?prosze o napiasnie mi na e-maila bardzo bym była wdzięczna za odpowiedz,nie moge jesc czesto spac po nocach,a jestem tez po kilku operacjach ginekologicznych,tez biorę leki i sie lecze urologicznie gdyz mam problemy z wieloma polipami na nerkach ,woreczku żółciowym pęcherzu,bardzo,bardzo bym była wdzięczna za odpowiedz oto e-mail zaba1954@o2.pl z gory serdecznie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi