Gość milena Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jakie sa pierwsze objawy wyrostka robaczkowego ile trzeba czekac zeby poddac sie operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Pierwszym objawem jest ból zlokalizowany w prawym dole biodrowym, albo w okolicy pępka i schodzący do prawego dołu biodrowego. Ból jest silny. I zwykle mijają 48 godziny do operacji od pojawienia się nagłego, silnego bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milena Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 a wyrostek ile sie rozwija zeby był taki silny ból*? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 od 2 dni boli mnie lekko w prawym boku prawie tego nie odczuwam ale czuje dopiero przed snem ból troche bardziej daje się weznaki i nie wiem czy to jest wyrostek czy można to zniwelować lekami?/ prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 od jakiegoś czasu czuję taka pikekącą kulę w prawej dolnej części brzucha... czasami tak bardzo że noga drentwieje albo zakuje tak że nie można się ruszyć.. nie wiem czy to wyrostek? może objawy przepukliny pępkowej- proszę o radę może miał ktoś coś takiego podobnego??? proszę o pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi