Gość dorota Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Choruję na refluks żołądkowo-przełykowy w tym roku dolegliwości bardzo się nasiliły ,praktycznie ciągle biorę leki na obniżenie kwasu w żołądku obecnie ortanol 40 , lekarz powiedział ,że można brać w razie wystąpienia dolegliwości a póżniej zrobić przerwę , brałam jedną tabletkę na 3 ,4 dni i podobno tak nie powinno się robić, już sama nie wiem co oznacza to ,że można przyjmować w razie dolegliwości ile dni brać lek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Mam refluks od prawie trzech lat lekarz mi przepisal nexium 40mg jedna tabletka na dobe przed sniadaniem i czuje sie w miare dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi