Gość Grzegorz Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam Niedawno miałem wypadek i przeciąłem w ręce tętnice, ścięgien zginaczy palców i oczywiście mięsień. Mam parę pytań. Lekarz zabronił mi dźwigać, co wydaje się dość oczywiste ale czy kiedykolwiek (np. za 5 lat) będę mógł chodzić na siłownie? Niekiedy w ręce czyje ukłucie trwające jakieś 5-6 sekund podczas normalnych czynności w których nie muszę używać ręki np. oglądanie telewizji. Czy jest to normalne spowodowane np. przez zmianę ciśnienia ? Czy jednak muszę skontaktować się z lekarzem? A jeśli nie czy da się temu zapobiec bo jest to dość bolesne i uciążliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jeśli przeciazysz rękę ok 40kg tetnica znów pęknie.pozdrawiam.uraz,do końca życia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi