Gość Matesz Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam czy po usunięciu tarczycy , mimo terapii hormonami obserwuje się spadek inteligencji, problemy z koncentracją, pamięcią. Jest to dla mnie ważne, może będę miał usuwany ten organ, a charakter mojej pracy wymaga intensywnego myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zofia Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam jeste po całkowitym usunięciu tarczycy i węzlów chłonnych z powodu raka brodawkowatego jednak nie zauważyłam aby z tego powodu oslabla moja pamięc czy też koncentracja . Operację mialam prawie osiem lat temu , proszę się nie obawiać . Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zolla Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ja mialam usunieta tarczyce wezel juz 5 lat temu ale do roku mialam gorsza pamiec zapominalam nawet ze jest cos na gazie wlaczonne np ale teraz juz nie ale koncetracja gorsza nie jestem taka bystra jestem z powolniala w mowie i ruchach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi