Gość Ryszard Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Mam pytanie w dniu 03.10.2011 wysłałem z zakładki + zadaj pytanie* dotyczące interpretacji rezonansu stawu kolanowego. Dokonałem stosownej opłaty przelewem. Mija druga doba a odpowiedzi brak. Pytam co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moderator Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Odpowiedź na Pańskie pytanie znajduje się pod linkiem: http://pytania.abcbadania.pl/node/744 W razie problemu proszę kontaktować się: pytania@abczdrowie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja też korzystałam z usługi płatnej a tu brak odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Mojej też brak, nie wyraziłam zgody na publikację pytania w internecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi