Gość EWA Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam mam taki problem- 23.08 złamałam IV i V kość śródstopia, dziś po prześwietleniu lekarz stwierdził że IV kość dobrze się zrosła a V tylko troszkę. Po ściągnięciu gipsu okazało się że stoę mam całą siną i spuchniętą-łacznie z palcami.Przepisano mi lioton1000 i mogę już przyzwyczajać stopę do chodzenia.Czy to normalne po śćiągnięciu gipsu? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nie jestem pewny. Mam nadzieję, że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Czasami tak jest, V kość śródstopia bardzo długo się zrasta, ale powinnaś zaczynać chodzić w specjalnych wkładkach ortopedycznych. Staraj się spać z nagą lekko uniesioną. Nie przemęczaj nogi, jeżeli stopa będzie dalej siniała to lepiej idź do innego ortopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi