Gość Paulina Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Miałam przerost błony maziowej w obu kolanach i podczas artroskopii została ona usunięta. Z jednym kolanem jest wszystko OK, ale z drugim już tak kolorowo nie jest. Ból jest nieco mniejszy niż przed zabiegiem, ale nie ustał i w dalszym ciągu się z nim męczę. Do tego nie mam pełnego zgięcia w kolanie, momentami mi drętwieje i mam wrażenie jakby coś tam było, przeskakuje, chrupie i trochę puchnie zwłaszcza po wysiłku fizycznym. No i moje pytanie czy jest możliwość żeby ta błona odrosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renata Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja miałam dwie artroskopie prawego i lewego kolana (4 lata temu), a w tym roku czekają mnie kolejne dwie. Jedno z kolan boli bardziej niż przed operacją, tak że zaczyna mi się blokować. Widocznie błona maziowa może odrastać:( Mam tylko nadzieję,że nie będzie to trwało w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi