Gość Kasia Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Jestem miesiac po laparoskopowym wycieciu wyrostka robaczkowego. (Nie mialam zakładanego sączka). Po zdjęciu szwów (najpierw lekarz recznie naciskał mi na tą ranę z której spłyneła wydzielina) stwierdzono ze muszę smarować jedna z ran maścią która sklei to miejsce. Po 2 tygodniach stosowania tej maści stwierdziłam ze zrobil sie strup i juz nie musze nosic opatrunku wiec go zdełam.Niestety bluzka obszorowywała mi to miejsce a wtedy czulam jakby strup sie odrywał.Wczoraj lekko dotykajac strupa oderwał się i z rany wydostał sie mały supełek. Dosłownie kawalek sznuerczka związanego w trzy supełki. Treaz rana jest w poł zrośnieta a z maleńkiego kawałeczka rany wystaje *żywe mięso*. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi