Gość Teresa Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam. Dostałam wynik, który za wiele mi nie mówi. Białko CRP ilościowe - 8,30. Co to znaczy?? Wiem tylko że norma u kiebiet wynosi od 0-4,00. Dodam, że bardzo szybko sie męczę, pocę bez wysiłku, mam kłopoty z oddychaniem kiedy nawet tylko trochę rozmawiam. Lekarze nic konkretnego nie mówią. Nie wiem gdzie mam się zwrócić? Pozostałe normy z prześwietlenia płuc są w normie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 234 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 A ma pani powiększone węzły chłonne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 CRP 8.30 to nie wiele . Może to jakiś wirus ? Pamiętam mój wynik CRP 34 też miałem stracha a skończyło się na grzybicy paznokcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teresa Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dziękuję trochę jestem spokojniejsza. A węzły chłonne w normie. Przynajmniej nie wyczuwam ich ani mnie nie bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi