Gość Magdalena Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Witam, Nazywam się Magdalena, mam 22 lata. W dniu wczorajszym, podczas pracy uderzyłam stopą z dużą siłą o wystający sprzęt biurowy: stopa momentalnie mi spuchła i zsiniała. Po pracy pojechałam na SOR gdzie zostałam skierowana na RTG i lekarz stwierdził, że to *obrzęk i wylew krwawy w rzucie III kości sródstopia*. A moje pytania brzmią: Jak długo opuchlizna będzie się utrzymywała? A przede wszystkim jakich środków używać aby wszystko wróciło do normy i aż tak nie bolało- zdaję sobie sprawę, że to nic takiego ale bardzo boli. Oraz ostatnie pytanie co to jest wiotkość wielostawowa? bo mam to także napisane w karcie informacyjnej SOR. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marysia Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ja się męczę półtora roku, stopa dalej boli, obrzęk utrzymuje się nadal, zaczęłam się leczyć w wojewódzkim centrum medycznym, może tutaj lekarze coś poradzą, mam nadzieję że w młodym wieku nie trzeba się tak długo męczyć Marysia 55 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi