Gość Krycha Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam Panie Doktorze. Męczę się z łokciem tenisisty takie jest rozpoznanie ortopedy. Odebrałam rtg łokcia. Bardzo proszę o intepretację jego wyniku i co ja mam z tym zrobić. Zaostrzenie krawędzi, osteofit na wyrostku dziobiastym kości łokciowej, poza tym staw łokciowy w normie. Lekarz ładuje mi diphprofos który pomaga na kilka dni. Czy operacja pomogłaby i uśmierzyła ból izlikwidowała kłopoty z poruszaniem ręką. Nie mogę nic dżwigać ani wyprostować ręki. Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 W ostateczności można leczyć tą dolegliwość operacyjnie, ale o tym musi zadecydować ortopeda. Trzeba jednak wiedzieć, że każda interwencja zabiegowa niesie ze sobą powikłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi