Gość Łukasz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam. Dwa miesiące temu miałem rozciętą łydkę ok 10 cm nad kostką. Rana była dość głęboka i naderwała kawałek mięśnia. Miałem założone trzy szwy wewnętrzne oraz pięć zewnętrznych. Obecnie rana z zewnątrz jest zabliźniona jednak dalej odczuwam ból przy chodzeniu. Gdy napinam mięśnia mięsień dosłownie ciągnie mi tą bliznę do środka tak jak by był zrośnięty ze skórą. Dookoła blizny daje się wyczuwać małą opuchliznę. Stanąć na palcach na tej nodze do teraz nie potrafię gdyż ten mięsień jest dużo słabszy. proszę o odpowiedź czy normalne jest że po dwóch miesiącach odczuwam jeszcze ból i czy są jakieś maści którymi mógł bym przyspieszyć gojenie się rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sczepan Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ja tak mam na piszczelu i boli mnie w kolanie i w udzie ból typu skórzcze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 mi sie cos takiego prawie 4 mce golilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi