Gość Daniel Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Miesiac temu mialem wypadek samochodowy . Mialem jedna operacje wstawili mi stengraf w aorte. Druga operacje mialem na zlamana reke. A trzecie zalecenie lekarza to lezenie przez 6tygodni poniewaz mam poczaskana miednicę zlamana kosc łonowa, prawa kosc krzyzowa. Iteraz od pewnego czasu budzac sie zauwazylem ze jak mam zwiekszonego penisa to mnie bardzo boliw polowie pracia i mam tam zwiekszona zyle . Najbardziej boli gdy go daje na lewa strone. Co moze byc tego powodem i jak to leczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Te dolegliwości zapewne są następstwem złamań jakie Pan opisuje. Być może kości uciskają w jakiś sposób na nerwy unerwiające okolicę prącia. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi