Gość Olek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Mialem zerwane/naderwane wedzidelko, bylem u urologa. Lekarz powiedzial mi ze mam sprawdzic szczepienie WZW B. Moje wyniki to 60,46 mIU/ml ujemny*10,00 czy musze sie doszczepic przed zabiegiem plastycznym ( prawdopodobnie wydluzenie ) wedzidelka? Wczoraj bylem szczepiony na tezec i blonnice, jezeli musze doszczepic sie na WZW B to po jakim czasie moge to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Przy poziomie od 10-100 wymaga się tylko jednokrotnego doszczepienia. Szczepienie już można wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 czy na pewno po tak krotkim czasie od szczepienia na tezec moge sie doszczepic na WZW B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi