Gość Basia Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Od jakiegoś czasu mam białe plamki na sutkach i gdy jedną z nich wydusilam wyleciała biała maz-tak jakby to był wagr. Zauważyłam że na sutku zrobił mi się bardzo bolący guzek i na środku niego jest biała plamka. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 To zapewne zaczopowany gruczoł łojowy w stanie zapalny. To nic niepokojącego. Zmiany często występujące w tej okolicy. Taka zmiana powinna samoistnie ustąpić tylko trzeba przestrzegać należytej higieny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość załamana Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 witam. mam problem. ponad miesiąc temu uprawiałam z chlopakiem sex(w sumie nie mozna tego nazwac sexem bo on był w spodniach i bokserkach a ja niestety bez niczego) pozniej po tym mialam infekcje dróg moczowych, strasznie bałam sie że zaszlam w ciąze wiec zrobilam test, który wykazał, że jednak nie jestem w ciązy. póżniej dostałam okresu, okolo 3 tygodniu pozniej znowu dostałam okresu jednak ostatnio przestraszyły mnoe bolące sutki, na których sa biale plamy i wokol nich takie białe krosteczki. zrobiłam więc test i znów wykazało, że nie jestem w ciązy. co to moze byc .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 idż do dermatologa, to zwykłe krosty. Bolące piersi często są przed miesiaczką.Napewno nie zajdziesz w ciąży skoro partner był ubrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość załamana Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ostatnio znowu dostałam okresu jednak od jakiś trzech dni strasznie boli mnie brzuch i wydaje się twardszy,mam zrobić test po raz koolejny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Może wreszcie przyszedł czas na wizytę u ginekologa? Idż do lekarza ginekologa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość załamana Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 jest szansa, że mogę być w ciąży mimo tego okresu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosia79 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Większa szansa jest na to, że zdiagnozują u ciebie ciężką odmianę głupoty zaraźliwej niż to, że jesteś w ciąży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi