Gość Maciek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam. Mam o t takie pytanie. A mianowicie w zeszłym roku pod koniec września złamałem sobie nogę w kostce na meczu piłki nożnej . Miałem założony gips przez 6 tygodni. Niespełna 2 tygodnie temu zacząłem grać w piłkę nożną gdyż nie odczuwałem już żadnego bólu. Niestety teraz coś się dzieje z tą kostką gdy trochę pobiegałem i pokopałem piłkę odczuwam ból w kostce ,jaka to może być przyczyna ? To już ponad 10 miesięcy od złamania. Zauważyłem też gdy nogę trochę rozchodzę to jest mniejszy ból. Proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Bez badania bezpośredniego trudno mi powiedzieć. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z ortopedą. Być może konieczne okaże się wykonanie kontrolnego RTG celem oceny zrostu kości po złamaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Rozumiem. A czy po takim okresie noga się mogła jeszcze dobrze nie zagoić ? Słyszałem że noga ma prawo puchnąć do roku czasu po złamaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi