Gość Radek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam, 2 miesiące temu doznałem złamania podgłówkowej kości ramiennej po miesiącu noszenia gipsu ściągnąłem go i nic mnie nie bolało no oprócz łokcia nie umiałem zginać ale jakoś sobie z tym poradziłem otóz teraz po 3 tygodniach od zdjęcia gipsu po obciążeniach na moją złamana ręke odczuwam tak jakby ucisk i reumatyzm silny w jednym*( czasami kłucie co to może być? a i jeszcze nie potrafie wyprostować w góre reki.Z góry dziekuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Radziłbym w tej sprawie udać się na kontrolę do ortopedy. Trudno mi określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Takie bóle i zaburzenia w ruchomości kończyny często występują po tego typu złamaniach. Być może okaże się konieczne wykonanie kontrolnego RTG i na pewno leczenie rehabilitacyjne. O tym zadecyduje ortopeda po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi