Gość Klaudia Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Witam! W niedzielę zostałam dźgnięta nożem w okolicach prawej nerki na głębokość 2 cm.Czuję się dobrze,w szpitalu założyli mi szwy,a rana ponoć nie dotknęła nerki.Lekarz powiedział,że rana gdyby była np 2 cm głębsza mogłaby trafić w nerkę bądź płuco.Na początku tygodnia ciężko mi się oddychało,teraz,mimo iż minęło 5 dni od owego wypadku,gdy potrzebuję wziąć głęboki oddech to odczuwam ból w okolicy klatki piersiowej. Czemu tak jest? Kiedy to minie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robocop Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Może po tych szwach kłucie blizny zanim tkanka się całkowicie odnowi to i 2lata można to czuć sam miałem wiele ran i miejwięcej po paru latach dopiero mnie to nie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi