Gość zimek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mam Refluks przeykowo-zoladkowy , biore controloc 20mg i pije melise ktora uspokaja i jest wszystko w porzadku . Chcialbym tak 2-3piwka raz na jakis czas sie napic i czy mozecie mi doradzic jakis dodatkowy lek po ktorym bede lepiej reagowal na alkohol w czasie refluksu ? nie wiem moze rennie sie oplaca w czasie picia brac czy jakis syrop badz tabletki czy cos takiego ? Z gory dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Radziłbym nie korzystać z alkoholu w takim przypadku. Stosowanie jakiegokolwiek leku nie powinno być łączone z alkoholem, więc nie ma sensu brania leku zabezpieczając się przed alkoholem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maria Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 witam ! niedługo idę na gasto.z narkoza krótko trwałą .Mam pytanie czy muszę odstawić leki które przyjmuję na stałe tj.Ortanol ,bisocard ,hydrochlorotiazid ,lorafen ,duspatalin retard . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi