Gość Kamil Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mam 22 lata, jestem prawiczkiem i nie mogę w ogóle uprawiać seksu. Po pierwsze kiedy staje mi penis nie mogę prawie w ogóle zsunąć z niego napletka, nie pisząc już o bólu jaki wtedy występuje. Po 2 kiedy ściągnę napletek bardzo boli mnie penis, tak bardzo, że kiedy chcę wejść w swoją dziewczynę to mi po prostu opada. Próbowałem już wiele razy wejść w swoją dziewczynę, ale nigdy to mi się nie udało, główną przyczyną jest zawsze duży ból jaki mi towarzyszy przy czynnościach, które wyżej wymieniłem. Ten ból towarzyszył mi od zawsze. Nawet kiedy ściągam napletek i się dotykam np. w celu umycia penisa bardzo mnie boli. Nie będę ukrywał, że jestem zdesperowany. Z dziewczyną jestem od przeszło 2 lat i jestem pewien, że z nią jest wszystko w porządku. Proszę odpowiedzieć mi na moje pytania i w szczególności poradzić mi jakie środki i czynności mam przedsięwziąć, żeby nie odczuwać bólu i móc się kochać ze swoją dziewczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Na pewno z tym problemem musi Pan udać się do urologa. Prawdopodobnie jedynym skutecznym sposobem leczenia będzie operacja. Objawy, które Pan opisuje sugerują stulejkę. Jeśli to stulejka w Pana wieku nie ma innego skutecznego sposobu leczenia jak tylko zabieg. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oliwer Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 a ja mam podobne objawy ale u mnie sie dzieje coó trochę innego to tak jak chcem wejść w moją dziewczyne to zupełnie nie czuje penisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANDRZEJ Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 a ja jak tylko zacznę ruchac sie z dziewczyna to po kilku minutach mnie boli i dalej nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz89 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam mam 20 lat podczas czestego uprawiania seksu z dziewczyna skóra otaczająca napletek popękała i zrobiły sie rany i strasznie boli nie moge wyciągnąc napletka do tego mam wypryski na skórze penisa i ból w środku prosze napiszcie szybko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam mam 14 lat i czasami się masturbuje i jeszcze nigdy nie próbowałem ściągnąć napletka ponieważ boje się ze to będzie bolało. Jedynie dziś odważyłem się ściągnąć napletek i zauważyłem ze mój żołądź ma taki dziwny kolor (tak jak by fioletowy). Kiedyś jak jeszcze bylem młodszy postanowiłem dotknąć żołędzia i poczułem taki nawet spory ból i od tamtego czasu nie chce dotykać żołędzia bo się boje ze będzie bolało:( Proszę o pomoc co mam robić.. Czy ściągać napletek częściej i masturbować się ze ściągniętym napletkiem.. iść z tym do lekarza?.. PROSZĘ O SZYBKA ODPOWIEDZ Z góry dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ssss Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 do Sebastiana: żołądź ma taki kolor więc nic sie nie przejmuj to żadna dysfunkcja musisz przyzwyczaić się do dotykania jej bo jest bardzo wrażliwa z czasem zacznie to przynosić ci przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mam taki sam problem Jak sie dotkne to boli i mam filetowy kolor rzolędzia i po raz pierwszy zdiąłem napletek bo mam chyba zrośnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ady Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ech ja sie boje mam 13 lat a mam malego jakbym mial 10 co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Co ma być? małego masz poprostu:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi