Gość Maciek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam mam na imię Maciek mam 16 lat występuje u mnie taki problem że podczas masturbacji cały penis jest czerwony grzyb i wszystko po wytrysku penis tez jest cały czerwony i boli mnie po wytrysku że już nie moge nic robić i dodatkowo podczas masturbacji wychodza mi krosty czerwone na żołędziu proszę o fachową pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 W czasie podniecenia seksualnego i wzwodu takie objawy mogą występować. To nic niepokojącego. Radzę w czasie masturbacji delikatnie obchodzić się z penisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dla zainteresowanych tak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wadim Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Choroby męskie galeria zdjęć =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi