Gość Łukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam. Dzisiaj miałem zabieg na krótkie wędzidełko. Czy za półtora mógłbym rozpocząc normalne współżycie? Jeśli nie, to jakie moga być jego konsekwencje ? Nie pytałem o to lekarza, ale np. mój znajomy mial coś takiego i jemu lekarz powiedział że po tygodniu spokojnie, może robić co zechce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Radzę po 2-3 tygodniach. Po tygodniu jest zbyt wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 A jakie mogę być konsekwencje uprawiania seksu po półtora tygodnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luko Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Domyślam się że zerwaniem lub uszkodzeniem wędzidełka.Lepiej się wstrzymaj a oszczędzisz sobie wiele nieprzyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikołaj Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja też miałem ten zabieg robiony 6 dni temu. Generalnie było wporządku na służbe zdrowia nie nażekam, na sam zabieg czekałem dwa tygodnie od czasu samego zerwania. wszystko się goi. Sam zabieg nic nie bolał. w dniu zabiegu troche krwawił. na drugi dzien już spokOj. mam tylko dwa pytania . czy taki jakby siniak po zabiegu zejdzie z czasem(przypominam że jestem szósty dzień po zabiegu) czy mam zgłosić się do lekaża? a drugi to po jakim czasie od zabiegu może stanąć? nie chodzi o sam sex ale tez inne formy boje się że szwy się zerwią podczas wzwodu. pomóżcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi