Gość Rafał Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Półtora miesiąca temu według opinii ortopedy zwichnąłem staw skokowy . Stało się to, gdy grałem w piłkę uderzyłem równolegle z drugą osobą(od dwóch stron) piłkę i odrazu poczułem kujący ból w kostce .Przez półtora tygodnia nie mogłem wogule chodzić . Po upływie 2 tygodni było w porządku, lecz gdy poszedłem po 3 tygodniach na boisko, gdy kopałem piłkę noga wciąż bolała . Od tego czasu nie grałem już w piłkę lecz gdy dociskam nogę miedzy kostką a pietą do drugiej nogi lub oprę się tylko na pięcie czuję kłucie. Czym może być to spowodowane i co mam zrobić ? Mam 15 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Trzeba w tej sprawie udać się na kontrolę do ortopedy. To następstwo zwichnięcia stawu skokowego. Takie dolegliwości czasami potrafią się po takim urazie utrzymywać nawet miesiącami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi