Gość Marta Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam, od jakiegoś czasu pobolewał mnie brzuch pod mostkiem. Wczoraj zrobiłam gastroskopię, wynik to refluks żołądka = b.dużo żółci w żołądku. Gastroskopia była w znieczuleniu ogólnym. Po badaniu czułam się ok oprócz tego że było mi troszkę nie dobrze. Około wieczora dopadł mnie ból pod mostkiem bardziej z lewej strony. Ból kujący. Kuło, przestawało, kuło przestawało i tak praktycznie całą noc (nie mogłam zasnąć) Ból ten chyba promieniował. Boli mnie klatka piersiowa, lewa ręka i bardzo plecy bliżej środka. Ból nie ustępuje. Dostałam lek zirid, wzięłam dop 1 dawke, ból nie ustępuje. Dziś udałam się do internisty, zrobiłam ekg gdyż bałam sie że boli mnie serce, wyszło w porządku. Dostałam także skierowanie na morfologię, amylazę, transaminazy, crp (czy po to by wykluczyc trzustkę?) Pytanie jest takie czy są to typowe objawy refluksu i ew ingerencji urządzenia gastrologicznego czy mam sie przepadać w innym kierunku..trzustka?prosze o pomoc pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aneta Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 witam, od 4 dni mam identyczne objawy ktore nasilaja sie w nocy, poprostu masakra, bol niesamowity w gornej czesci zoladka tuz pod zebrami i lewa str... narazie nie robilam badan, bo lekarz rodzinny przepisal mi no-spe, reni gast i espumisan i za tydzien do kontroli.oprocz tego scisla dieta a musze powiedziec ze jak cos zjem to mi lepiej a jak nic nie jem to wlasnie te bole sie nasilaja. nie wiem co robic... a po kazdej nocy jestem wykonczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Pani Marto prosze powiedzieć gdzie Pani robiła gasto w znieczuleniu ogolnym czy br mozan brac leki przed narkozą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi