Gość M22 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzień dobry. Od jakichś 3 lat mam na mosznie dziwny biały guzek o średnicy ok. 8mm. Guzek jest twardy, umiejscowiony pod skóra. Nie boli. Domyślam się że może być to kaszak, ale nie wiem gdzie mam się zgłosić żeby to przebadać. Mam 22 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To zapewne prosak czyli zaczopowany gruczoł łojowy. Takie prosaki nie wymagają leczenia. Stanowią tylko defekt kosmetyczny, a nie kliniczny. W razie wątpliwości można w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m22 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 jest jakis sposób zeby sie tego pozbyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi