Gość Łukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam, Zacznę od tego, że zawsze miałem wystające *jabłko Adama*, zawsze to przeszkadzało. Jakieś pół roku temu otrzymałem uderzenie w szyję od pewnego człowieka bez wyobraźni, który sprowokował awanturę. Po uderzeniu nie mogłem mówić normalnie przez tydzień, miałem niesamowitą chrypę tak jakbym się dusił. Nie poszedłem do lekarza, bo musiałem pracować i nie miałem na to czasu, a potem najgorsze minęło. Do dzisiaj odczuwam skutki, teraz się nasiliły. Odczuwam drżenie mięśni, ból lewego oka, często czuję się tak jakbym był pod wpływem jakichś środków odurzających, drżą mi ręce, drętwieją kończyny. Chciałbym się dowiedzieć, czy to może mieć z tym coś wspólnego? Dotykając szyi czuję, że kości są tak jakby poprzestawiane, inaczej niż było. Pytanie co z tym zrobić i do jakiego specjalisty się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Bez badania trudno mi określić co jest przyczyną takich objawów. Być może doszło do uszkodzenia jakiś kręgów szyjnych. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi